Prodaja i ugradnja

Autostakla Kristal Prodaja i ugradnja Zagreb Veleprodaja, maloprodaja i ugradnja stakala za sve vrste vozila. Najpovoljnije cijene.
Prilikom izmjene oštećenog stakla vjetrobrana, naše stručno osoblje će preuzeti vaše vozilo te Vam ponuditi najbolju opciju ugradnje za vaše vozilo.

Folije za autostakla

Auto stakla Kristal Folije za autostakla Zagreb Zatamnjivanje stakala jednom od vodećih proizvođača na tržištu-3M uz širok spektar nijansi.
Proizvode se u nekoliko nijansi sive, crne, smeđe i metalik boja. Unatrag nekoliko godina trend se pomaknuo od potpuno tamnih nijansi prema svjetlijima.

Reparacija auto stakala

Autostakla Kristal Reparacija i popravak autostakala Zagreb Sanacija manjih pukotina do nekoliko centimetara na prednjem vjetrobranu.
Reparacija je postupak koji se koristi za saniranje manjih pukotina na prednjem vjetrobranskom staklu. Samo pukotine veličine do par centimetara mogu se reparirati.

Terenska služba

Autostakla Kristal Terenska služba Zagreb Pokretni servis za izmjenu stakala na Vaš poziv dolazi na traženu adresu.
Odaberite Vama najbližu poslovnicu te nas kontaktirajte, jamčimo Vam jednako kvalitetnu uslugu kao u našim servisima bez dodatnih rizika vožnje sa teže oštećenim staklom.

Auto stakla Kristal Zagreb

Poduzeće Kristal je najveći uvoznik i distributer autostakala u Hrvatskoj sa dugogodišnjim iskustvom i tradicijom, ekskluzivni uvoznik SAINT GOBAIN SEKURIT auto stakala koja nose oznaku ORIGINAL SPARE PARTS, vodeća u svijetu. A za one koji ne zahtijevaju originalne zamjenske dijelove, u ponudi imamo ekonomičnija stakla, niže cijene, no također ISKLJUČIVO EUROPSKE KVALITETE.

Autostakla Kristal poslovnice u Hrvatskoj

Od samo jedne poslovnice otvorene u Bjelovaru, danas se nalazimo na šest lokacija diljem Hrvatske: Zagreb - Sesvete i Savska, V. Gorica, Koprivnica, Sl. Brod i Bjelovar, gdje pružamo usluge maloprodaje i veleprodaje, te surađujemo sa čitavim nizom partnera i kupaca, franšizera i tvrtki kojima smo pomogli da se probiju na tržištu kvalitetnom ponudom i povoljnim cijenama.
Autostakla Kristal